Spion-Zone

Bine Ati Venit Pe Forum ! Va mai asteptam !
 
AcasaAcasa  PortalPortal  InregistrareInregistrare  ConectareConectare  Banuri  
Daca aveti vreo nemultumire Contactatima la ID:N_Adidas72 !!!
RECLAMA PLATITA:  NEW-CS.RO  | Link-ul tau  | Link-ul tau  | Link-ul tau  | Link-ul tau  | Link-ul tau  | Link-ul tau  | Link-ul tau  | Link-ul tau  | Link-ul tau  | 

Distribuiţi | 
 

 Despre World Of Warcraft

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
FakE!xMembru din : 01/09/2011
Mesaje : 50
Localitate : Nu stiu
Reputatie : 0

MesajSubiect: Despre World Of Warcraft   Joi Sept 01, 2011 1:10 am

World of Warcraft (prescurtat WoW) este un Massively Multiplayer Online Role-Playing game (MMORPG) creat de Blizzard Entertainment. Este al patrulea joc din seria Warcraft, excluzând expansion pack-urile și Warcraft Adventures: Lord of the Clans. Jocurile Warcraft sunt situate într-un univers numit Warcraft, o lume fantastică introdusă de jocul Warcraft: Orcs and Humans în 1994. World of Warcraft este situat în Azeroth, patru ani după evenimentele concluzionate în Warcraft III: The Frozen Throne. Odată cu apariția expansion-ului The Burning Crusade, Outland poate fi explorat. World of Warcraft a sărbătorit a X-a aniversare a universului Warcraft.

Deși la început jocul a fost încetinit de probleme de stabilitate si performanță, a devenit rapid cel mai popular MMORPG bazat pe plată lunară. In 2008 Blizzard Entertainment a anunțat că numărul de jucători activi, care plătesc "la zi", a trecut de 11,5 milioane.

GamePlay

Ca în majoritatea RPG-urilor, jucătorii controlează un personaj creat de ei într-o lume în continuă dezvoltare, explorând relieful, ducând la îndeplinire misiuni (questuri) date de NPC-uri (Non-playable characters - personaje controlate de computer), ucigând monștri, și facând multe altele. Personajele sunt răsplătite cu bani, obiecte (iteme) și experiență, care le ajută dându-le mai multă putere și posibilitatea de a învăța abilități noi. De asemenea, jucătorii se pot lupta cu alți jucători în dueluri sau războaie împotriva facțiunii inamice.

Monștrii și quest-urile de nivel mic și mediu pot fi de obicei cucerite fără ajutorul altor jucători, în special dacă nivelul jucătorului este mai mare deacât al inamicilor. Alte părți ale jocului, precum "temnițele" (Dungeon) sunt create special pentru a necesita cooperarea mai multor jucători în scopul de a termina dungeon-ul. De obicei, cele mai ușoare necesită o echipă de aproximativ 5 jucători pentru ca "raidul" să poată fi dus la capăt, iar ultimele pot necesita 25 pâna la maxim 40 de jucători. Cele mai grele pot fi terminate de mai multe ghilde (guilds) în luni de timp de joc și multe încercări.

De obicei zonele realizate special pentru personaje de nivel 85 sunt mai dependente de raiduri (și consumă mai mult timp) decât avansarea unui personaj de la nivelul 1 la 85.

Deoarece personajele înca nu pot progresa peste nivelul 80 (limita a fost ridicată la 85 odata cu lansarea expansion-ului "Cataclysm" in 2010) obiectivele jucătorilor la acel nivel se schimbă, de obicei în creșterea puterii personajelor prin echipamente mai bune. Cu puține excepții, cele mai bune echipamente din joc sunt obținute fie prin PvP (Player versus Player, lupte între jucători), fie prin PvE, lupta pe termen lung în cele mai grele raiduri. Dungeon-urile mari iau de obicei câteva ore pentru a fi terminate. Din cauza puterii uriașe a monștrilor din cele mai grele dungeon-uri, de obicei personajele poartă armură specializată împotriva elementului monștrilor din dungeon-ul respectiv.

Statisticile oficiale spun ca există peste 10.000 de jucători români de WOW (World Of Warcraft) oficial inregistrați pe serverele WOW.*

Profesii

Gameplay-ul este foarte interesant și iți oferă multe posibilități , de exemplu ai posibilitatea de a te specializa într-o profesie prin care poți câștiga bani (gold).Profesiile sunt foarte utile în multe scopuri cum ar fi : pentru mâncare (cooking) , pentru a îmbunătăți echipamentul - arme, îmbrăcăminte, accesorii (enchanting), poțiuni, elixire si transmutari ( alchemy ), creare de armuri și arme (blacksmithing), mecanisme (engineering) , recuperarea vieții cu ajutorul bandajelor (first aid), pescuit (fishing) , culegerea de plante (herbalism), crearea de accesorii si de giuvaiere (jewelcrafting) croirea unor haine din diferite materiale - țesătură sau piele (tailoring, respectiv leatherworking), exploatarea minelor (mining) , jupuirea pieilor animalelor (skinning) si in ultimul rand cautarea de releicve demult ascunse in maruntaile pamantului (Arheology).


Pentru mai multe informatii vedeti aici http://ro.wikipedia.org/wiki/World_of_Warcraft
Sus In jos
Vizitato

avatar

Vizitator

MesajSubiect: Re: Despre World Of Warcraft   Sam Sept 03, 2011 7:43 am

Sus In jos
 

Despre World Of Warcraft

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Spion-Zone :: Spion-Zone™ - JOCURI / DIVERSE :: World-of-Warcraft :: Discutii-